Наставак прозивке и упис кандидата 13. јула 2023. године у прву годину интегрисаних академских студија школске 2023/24

Након завршеног уписа у I годину интегрисаних академских студија, 1. јула 2023. године, један кандидат се исписао. Сходно томе, на студијском програму Фармација остало је упражњено једно самофинансирајуће место.

Прозивка (од редног броја508 са коначне јединствене ранг лис­те) до попуне самофинансирајућих места предвиђених Конкурсом обавиће се у четвртак, 13. јула 2023. године у 13 часова, у Свечаној сали Фармацеутског факултета. Кандидат је у обавези да прозивци приступи тачно у 13 часова. Одмах након прозивке кандидат приступа упису.

Кандидати морају приступити прозивци и упису ЛИЧНО. У супротном, особа која се изјашњава и уписује у име кандидата, мора имати одговарајуће овлашћење оверено у суду/код нотара.

Кандидати, који су конкурисали на оба студијска програма, опредељују се лично, писменим изјашњавањем за упис на један студијски програм.

КАНДИДАТ КОЈИ ЈЕ БИО НА КОНАЧНОЈ РАНГ ЛИСТИ, А НИЈЕ ПРИСТУПИО ПРОЗИВЦИ/УПИСУ У ПРЕДВИЂЕНОМ РОКУ, ДЕФИНИТИВНО ГУБИ ПРАВО НА УПИС.

Документа потребна за упис

Кандидати који стекну право на упис подносе следеће оверене фотокопије докумената и оригинална документа на увид:

  • извод из матичне књиге рођених (Факултет прибавља по службеној дужности извод из матичне књиге рођених, осим за стране држављане који су у обавези да овај документ доставе),
  • сведочанства сва четири разреда завршене средње школе,
  • диплому о положеном завршном, односно матурском испиту,
  • доказ о уплати 2.200,00 динара на име трошкова уписнине,
  • две идентичне фотографије формата 3,5x4,5 цм,
  • уговор за кандидате који плаћају школарину (добија се на Факултету),
  • доказ о уплати школарине (прва рата, може се платити у 8 рата) за кандидате који плаћају школарину. Број жиро рачуна Факултета 840-1127666-05, шифра плаћања 189.

Важна напомена: кандидати који немају оверене фотокопије докумената за упис, подносе оригинална документа. Сваки кандидат који је стекао право на упис, на Факултету добија индекс и ШВ обрасце (не треба их куповати).