Вештине будућности

Француско-српска привредна комора и Универзитет у Београду – Центар за развој каријере и саветовање студената позивају студенте, представнике институција и представнике привреде на скуп под називом ВЕШТИНЕ БУДУЋНОСТИ, који ће се одржати у уторак, 10.марта 2020.године у згради Ректората Универзитета у Београду од 11 до 15 часова.

Скуп се организује ради заједничке дискусије на тему вештина будућности са макроекономског, социолошког и технолошког аспекта, са циљем да се младима ближе представи тренутно тржиште рада и очекивања у будућности и да им се дају смернице како себе боље да припреме за пословни амбијент.

Програмом су предвиђене две панел дискусије, након којих ће за студенте бити реализоване радионица и симулације интервјуа за посао.

На панел дискусијама биће речи о значају стартапова за привредни екосистем, као и о томе како ће нови трендови попут глобалне повезаности, паметних машина и нових медија утицати на радна места у будућности.

Радионица и симулације за интервју за посао водиће стручњаци из партнерских организација, а намењене су студентима и студенткињама који су при крају студија или су недавно дипломирали на Универзитету у Београду и налазе се у процесу тражења посла у Србији и желе да унапреде своје вештине представљања послодавцу на разговору за посао.

Моле се заинтересовани да се пријаве за учешћенајкасније до 9.марта попуњавањем пријавног формулара на линку: http://skr.rs/AVW Број места је ограничен. 

Агенду догађаја можете погледати овде.