Позив за Symposium in biomedicine – basic and clinical neuroscience 2019


Драге колегинице и колеге, велико нам је задовољство да вас позовемо на једнодневни међународни симпозијум 
Symposium in biomedicine – basic and clinical neuroscience 2019 који ће се одржати 9.5.2019. на Фармацеутском факултету Универзитета у Београду.

Програм симпозијума је тако осмишљен да  представи најновије трендове у истраживањима на пољу неуронаука. Посебна вредност скупа је што ће бити представљени резултати  како истраживања  базичних неуронаука  врхунских стручњака који се баве експерименталним моделима поремећаја функције нервног система,  тако и најновијим истраживањима у клиничким неуронаукама, психијатрији и неурологији. Стога ће овај скуп значајно допринети додатној експертизи наших лекара клиничара али и истраживачке групације која се бави базичним истраживањима у  неуронаукама у Србији.

Такође се изузетно охрабрују и позивају млади истраживачи, лекари, студенти  дипломских и докторских студија да учествују у постер секцији, коју ће оцењивати међународни жири који ће доделити награде за најбоље постер презентације.

У прилогу се налази листа предавача и теме предавања а сва додатна обавештења могу се добити на адреси: сymposiumneurosci2019@gmail.com, као и на линку.

Абстракте за постер презентације треба послати до 10. априла 2019. године на адресу: symposiumneurosci2019@gmail.com

У нади да ће овај научни скуп допринети не само популаризацији истраживања неуронаука већ и ширењу нових знања и успостављању међународне сарадње наших младих истраживача.

Срдачно,

Весна Пешић

Руководилац Центра за експерименталну и примењену физиологију

Позив за учешће и програм симпозијума можете преузети овде.

Преузмите: књигу сажетака