Пробни пријемни испит

Пробни пријемни испит на Фармацеутском факултету биће одржан он-лине преко Moodle платформе (https://lectio.ph.bg.ac.rs/login/index.php) у суботу, 13. јуна 2020. године, са почетком у 10.00 часова.

Цена пробног пријемног испита је 2500,00 динара. Новац треба уплатити на жиро-рачун Фармацеутског факултета, број 840-1127666-05, позив на број 15.

Надокнаду не плаћају кандидати који су похађали припремну наставу за полагање пријемног испита на Факултету, али се обавезно пријављују путем електронског формулара.

Пример правилно попуњење уплатнице за пробни пријемни испит, можете погледати овде.

Кандидати који нису послали доказ о уплати преко електронског формулара за пријаву, могу то учинити накнадно преко емаил адресе (нову пријаву преко формулара није потребно радити). Скенирану уплатницу послати на е-маил адресу: svetlana.vujicic@pharmacy.bg.ac.rs.

Осим уплате, кандидати треба да попуне и електронски формулар. Моле се кандидати да новац уплате на исто име и презиме (не име онога који уплаћује) којим се пријављују у електронском формулару.

Електронско пријављивање и слање уплатнице путем маила треба обавити најкасније до уторка, 09. јуна 2020. године до 15.00 часова.

Списак кандидата који су попунили електронски формулар и послали уплатницу биће објављен у среду, 10. јуна 2020. године до 15.00 часова.

За пријављене кандидате биће креирани налози, а креденцијали послати путем мејла достављеног у електронској пријави. Кандидати су у обавези да у петак, 12, јуна 2020. до 15.00 часова попуне анакету у оквиру курса Пробни пријемни 2020 на Моодле платформи како би потврдили успешан приступ курсу.

Пријављени кандидати треба редовно да проверавају електронску пошту, пошто ће се комплетна комуникација обављати преко е-маил адреса достављених у електронској пријави.

Електонски формулар за пробни пријемни испит https://forms.gle/zVLLD1a39Deg3wkVA